Gratis frakt
100 dager å prøve
De laveste prisene
Mer enn 5.000.000 produkter
Kundeservice
Personvernerklæring Grandado
Grandado respekterer personvernet ditt og tar din nettsikkerhet på alvor. For å kunne gi deg de beste produktene, effektiv kundeservice og rettidige oppdateringer, registrerer vi en rekke opplysninger fra besøket ditt på nettstedet vårt. For bedre å beskytte personvernet ditt gir vi merknaden nedenfor som forklarer vår nettbaserte informasjonspraksis og valgene du kan gjøre om måten informasjonen din samles inn og brukes på. Når du bruker noen av våre tjenester (som definert nedenfor) eller sender e-post til oss, kommuniserer du med oss ​​elektronisk. Vi vil kommunisere med deg elektronisk på en rekke måter, for eksempel via e-post, tekst, push-meldinger i appen eller ved å legge ut e-postmeldinger eller kommunikasjon på nettstedet eller gjennom de andre tjenestene. For kontraktsmessige formål godtar du at alle avtaler, merknader, avsløringer og annen kommunikasjon som vi gir deg elektronisk, tilfredsstiller alle juridiske krav om at slik kommunikasjon skal være skriftlig, med mindre obligatoriske gjeldende lover spesifikt krever en annen form for kommunikasjon.
Grandados personvernregler
Takk for at du har tilgang til nettsiden, mobilapplikasjoner, enheter og annen programvare (samlet kalt “nettstedet”) til Grandado (alle referanser til “oss” og “vår” refererer til Grandado). Vi respekterer personvernet ditt og vil at du skal vite om retningslinjene for personvern vi har på plass for å beskytte din personlige informasjon. Denne personvernerklæringen gjelder for alle våre tjenester, verktøy og produkter (inkludert via mobile enheter, mobilapplikasjoner eller mobiloptimaliserte nettsteder) (samlet kalt “tjenestene”). Hvis du har spørsmål angående behandlingen av din personlige informasjon, vennligst kontakt oss på adressen ovenfor eller via e-post på privacy@grandado.com
Denne personvernerklæringen forklarer:
Hvordan vi samler inn, bruker og (under visse betingelser) avslører din personlige informasjon. Trinnene vi har tatt for å sikre din personlige informasjon. Dine alternativer angående innsamling, bruk og avsløring av din personlige informasjon. Denne personvernerklæringen gjelder kun for denne nettsiden. Grandado kan koble til andre nettsteder. Vi er ikke ansvarlige for innholdet eller personvernpraksisen på andre nettsteder enn Grandado.
Ved å besøke nettstedet vårt godtar du fremgangsmåten beskrevet i denne policyen.
Hvordan vi samler inn, bruker og (under visse betingelser) avslører din personlige informasjon. Trinnene vi har tatt for å sikre din personlige informasjon. Dine muligheter angående innsamling, bruk og utlevering av din personlige informasjon. Denne personvernerklæringen gjelder kun for denne nettsiden. Grandado kan koble til andre nettsteder. Vi er ikke ansvarlige for innholdet eller personvernpraksisen på andre nettsteder enn Grandado.
Ved å besøke nettstedet vårt godtar du fremgangsmåten beskrevet i denne policyen.
1. Hvordan samler Grandado inn informasjon om meg? 2. Hvordan bruker Grandado min personlige informasjon? 3.1. Hvordan brukes informasjonskapsler og annen teknologi for å samle inn informasjon? 3.2. Cookies, Informasjonskapsler som vi bruker 4. Gir Grandado noen gang ut min personlige informasjon? 5. Hvordan sikrer Grandado informasjon som samles inn om meg? 6. Hvilke valg har jeg angående Grandado.coms innsamling av informasjonen min? 7. Hvor lenge beholder vi din personlige informasjon? 8. Besøkende fra EU? 9. Har barn lov til å bruke Grandado? 10. Hvor kan jeg finne oppdateringer til denne kunngjøringen? 11. Språk
1. Hvordan samler Grandado inn informasjon om meg?
Vi samler inn informasjon fra nettstedets brukere på flere forskjellige måter, med målet om å gi en effektiv, meningsfull og tilpasset handleopplevelse. For eksempel kan vi bruke din personlige informasjon til å:
Registrer deg på nettstedet vårt og gi deg våre tjenester; Registrer og ta raskt opp informasjon du har gitt tidligere; Hjelpe deg raskt å finne informasjon om våre produkter og tjenester; Diagnostisere og forbedre innholdet på nettstedet for å gi deg kundeservice; gi deg ny informasjon om våre produkter og tjenester; Vi bruker din personlige informasjon til å forhindre og oppdage svindel og misbruk for å beskytte sikkerheten til våre kunder. Vi kan også bruke scoringsmetoder for å vurdere og administrere kredittrisiko.; Vi bruker informasjonen din slik det ellers er avslørt eller tillatt ved lov.
Vi samler inn personlig informasjon på følgende måter:
Vi samler inn informasjon direkte fra deg: Registrering og bestilling: For å bruke visse deler av dette nettstedet eller bestille produkter, må alle kunder fylle ut et online registreringsskjema med personlig informasjon, inkludert, men ikke begrenset til, navn, kjønn, leverings- og faktureringsadresse( es), telefonnummer, e-postadresse og finansiell informasjon, som kredittkortnummeret ditt. I tillegg kan vi be om ditt bostedsland og/eller organisasjonens virksomhetsland, slik at vi kan overholde gjeldende lover og forskrifter. Denne informasjonen brukes til fakturering, ordrebehandling og intern markedsføring, samt for å kommunisere med deg om bestillingen din og nettstedet vårt. E-postadresser: Flere steder på nettstedet lar deg skrive inn e-postadressen din for formål inkludert, men ikke begrenset til: å registrere deg for gratis reklamemeldinger, be om varsling når nye merker eller produktstiler kommer, eller registrere deg for vårt e-nyhetsbrev . I tillegg er enhver deltakelse i kampanjekonkurranser organisert av Grandado helt frivillig og krever avsløring av kontaktinformasjon som er nødvendig for å varsle vinnere og dele ut premier. Vi kan legge ut navn og byer til konkurransevinnere på nettstedet vårt. Telefonnummer: Flere steder på nettstedet lar deg skrive inn telefonnummeret ditt for formål inkludert, men ikke begrenset til: å registrere deg for gratis kampanjemeldinger eller be om varsling når nye merker eller produktstiler kommer. Vi lagrer din e-postadresse og telefonnummer til du ber om at vi sletter det. Produktanmeldelser: Vi ber om en e-postadresse og plassering sammen med innsending av alle produktanmeldelser. E-postadressen din holdes privat, men posisjonen din vil være synlig for andre brukere. All annen personlig informasjon som du velger å sende inn som en del av anmeldelsen, vil være tilgjengelig for andre besøkende på nettstedet.
Vi bruker informasjonskapsler og andre sporingsteknologier for automatisk å samle inn informasjon fra deg: Loggfiler: IP-adressen (internettprotokolladressen) til sluttenheten som får tilgang til nettstedet vårt; Internett-adressen til nettstedet som refererer til nettstedet vårt (referanse-URL); Informasjon om leverandøren som tilgang til nettstedet vårt skjer gjennom; Navn på tilgang til filer og informasjon; Dato, klokkeslett og varighet for tilgang; Mengde overførte data; Operativsystem og informasjon om nettleseren som brukes; Status for sidevisningen (f.eks. «Søket vellykket»).
Dataene lagres i loggfiler for å identifisere funksjonsfeil og av sikkerhetsgrunner (f.eks. for å undersøke forsøk på angrep) og deretter slettes. Loggfiler, hvis videre lagring er nødvendig for bevisformål, er utelukket fra sletting inntil endelig avklaring av den respektive hendelsen og kan videreformidles til etterforskningsmyndigheter i enkeltsaker.
2. Hvordan bruker Grandado min personlige informasjon?
Intern bruk: Vi bruker din personlige informasjon til å behandle bestillingen din og gi deg kundeservice. Vi kan bruke din personlige informasjon internt for å samle generell informasjon om besøkende på dette nettstedet, forbedre innholdet og layouten på nettstedet, forbedre vår rekkevidde og markedsføre tjenestene våre. Kommunikasjon med deg: Vi vil bruke din personlige informasjon til å kommunisere med deg om dine bestillinger og nettstedet vårt. Alle kunder må oppgi en e-postadresse for å tillate kommunikasjon med Grandado angående bestillinger. Vi kan sende deg en bekreftelses-e-post etter at du har registrert deg hos oss, samt tjenesterelaterte kunngjøringer om nødvendig (for eksempel midlertidig stans av tjenesten for vedlikehold.) Du kan også sende inn e-postadressen eller telefonnummeret ditt for å be om varsling når vi mottar en ny merkevare, produktstil eller produkt, eller for å registrere deg for vårt e-postnyhetsbrev og spesialtilbud. Du kan melde deg av eller velge bort fremtidige e-poster når som helst (se avsnittet “Hvilke valg har jeg om Grandado.coms innsamling av informasjonen min?” nedenfor for mer informasjon).
3.1. Hvordan brukes informasjonskapsler og annen teknologi for å samle inn informasjon?
Informasjonskapsler er små deler av informasjon som din nettleser lagrer som tekstfiler på datamaskinens harddisk. De fleste nettlesere aksepterer informasjonskapsler som standard, men å sette nettleseren din til å avvise informasjonskapsler eller fjerne dem fra harddisken din vil forhindre deg i å bruke deler av denne siden. Hvis du for eksempel blokkerer eller på annen måte avviser informasjonskapslene våre, vil du ikke kunne legge til produkter i handlekurven din, gå videre til kassen eller bruke noen av våre tjenester som krever at du logger på. Nettstedet bruker informasjonskapsler for å:
raskere navigering; spor bruk av nettstedet; gjenkjenne brukere og brukertilgangsprivilegier og preferanser; aktivere og spore utvalg og kjøp av produkter på denne siden, og registrere din nettleseraktivitet og - kjøp; utføre forskning og diagnostikk for å forbedre innholdet, produktene og tjenestene våre; forbedre nettstedets sikkerhet.
På dette nettstedet og noen ikke-tilknyttede nettsteder viser vi interessebasert annonsering ved å bruke informasjon du gjør tilgjengelig for oss når du samhandler med nettstedet, innholdet eller tjenestene våre. Interessebaserte annonser, også noen ganger referert til som personlig tilpassede eller målrettede annonser, vises til deg basert på informasjon fra aktiviteter som kjøp på nettstedet, besøk på nettsteder som inneholder vårt innhold eller annonser, samhandling med våre verktøy eller bruk av betalingstjenestene våre. Spesielt brukes følgende teknologier: tredjepartsverktøy som Google Analytics og andre sporings-/markedsføringsapplikasjoner brukes av Grandado.
I likhet med andre nettbaserte annonsenettverk bruker vi informasjonskapsler, web-beacons (også kjent som handlingskoder eller enkeltpiksel-gifs) og andre teknologier som gjør det mulig for oss å lære om hvilke annonser du ser, hvilke annonser du klikker på og andre handlinger du utfører. på våre nettsteder og andre nettsteder. Dette lar oss gi deg mer nyttige og relevante annonser.
Vi forbinder ikke interaksjonen din med ikke-tilknyttede nettsteder med identiteten din ved å gi deg interessebaserte annonser.
Vi gir ingen personlig informasjon til annonsører eller til tredjepartssider som viser våre interessebaserte annonser. Annonsører og andre tredjeparter (inkludert annonsenettverk, annonseserveringsselskaper og andre tjenesteleverandører de kan bruke) kan imidlertid anta at brukere som interagerer med eller klikker på en personlig tilpasset annonse eller innhold er en del av gruppen som annonsen eller innhold er rettet mot (for eksempel brukere i et bestemt geografisk område eller brukere som har kjøpt eller surfet etter klassisk musikk). Noen tredjeparter kan også gi oss informasjon om deg (som demografisk informasjon eller nettsteder der du har blitt vist annonser) fra nettkilder som vi kan bruke for å gi deg mer relevant og nyttig annonsering.
Tredjepartsannonsører eller reklameselskaper som jobber på deres vegne, bruker noen ganger teknologi for å vise annonsene som vises på nettstedet vårt direkte til nettleseren din. De mottar automatisk IP-adressen din når dette skjer. De kan også bruke informasjonskapsler for å måle effektiviteten til annonsene deres og for å tilpasse annonseinnholdet. Vi har ikke tilgang til eller kontroll over informasjonskapsler eller andre funksjoner som annonsører og tredjepartssider kan bruke, og informasjonspraksisen til disse annonsørene og tredjepartsnettstedene dekkes ikke av vår personvernerklæring. Vennligst kontakt dem direkte for mer informasjon om deres personvernpraksis.
3.2. Cookies, Informasjonskapsler som vi bruker:
Firebase fra Google
Vi bruker Firebase-tjenesten fra Google LLC. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA) for å utlede applikasjonsatferdsanalyse. Vi bruker denne informasjonen til å se hvordan brukere samhandler med nettstedet og appen vår.
Firebase er en del av Google Cloud Platform og tilbyr en rekke tjenester for utviklere. En liste finner du her:
https://firebase.google.com/terms/
. Noen Firebase-tjenester behandler personopplysninger. I de fleste tilfeller er personopplysningene begrenset til såkalte «instans-ID-er», som er utstyrt med et tidsstempel. Disse “forekomst-ID-ene” tildelt av Firebase er unike og tillater dermed sammenkobling av forskjellige hendelser eller prosesser. Disse dataene representerer ikke personlig identifiserbar informasjon for oss, og vi gjør heller ingen anstrengelser for å personliggjøre dem senere. Vi behandler disse aggregerte dataene for å analysere og optimalisere bruksatferd, for eksempel ved å evaluere krasjrapporter.
For øyeblikket bruker vi følgende Firebase-tjenester:
Google Analytics for Firebase: Google Analytics bruker dataene til å gi analyse- og attribusjonsinformasjon. Den nøyaktige informasjonen som samles inn kan variere avhengig av enheten og miljøet. Du finner mer informasjon via denne linken:
https://support.google.com/firebase/answer/6318039
og i Googles partnerretningslinjer. Google Analytics beholder ID-tilknyttede data i 60 dager, og beholder samlede rapporterings- og kampanjedata uten automatisk utløp, med mindre Firebase-kunden endrer oppbevaringspreferanse i Analytics-innstillingene eller sletter prosjektet. For Analytics for Firebase bruker Google ikke bare " Forekomst-ID" beskrevet ovenfor, men også annonse-IDen til sluttenheten. Du kan begrense bruken av reklame-ID-en i enhetsinnstillingene på mobilenheten din. For Android: Innstillinger > Google > Annonser > Tilbakestill annonse-ID For iOS: Innstillinger > Personvern > Annonsering > Ingen annonsesporing
Firebase Dynamic Links: Dynamic Links bruker enhetsspesifikasjoner på iOS for å åpne nylig installerte apper til en bestemt side eller kontekst. Dynamic Links lagrer bare enhetsspesifikasjoner midlertidig for å tilby tjenesten.
Firebase Cloud Messaging: Firebase Cloud Messaging brukes til å overføre push-meldinger eller såkalte in-app-meldinger (meldinger som kun vises i den respektive appen). En pseudonymisert push-referanse tilordnes den mobile enheten, som fungerer som et mål for push-meldingene eller meldingene i appen. Push-meldingene kan deaktiveres og reaktiveres når som helst i innstillingene til mobilenheten. Firebase Cloud Messaging bruker forekomst-ID-er for å bestemme hvilke enheter meldinger skal leveres til. Firebase beholder forekomst-ID-er til Firebase-kunden foretar et API-kall for å slette ID-en. Etter samtalen fjernes data fra live- og backupsystemer innen 180 dager.
Firebase Realtime Database: Firebase Realtime Database er en verts- og backend-tjeneste levert av Google Inc. Formål: Tilbyr hosting og backend-infrastruktur for appene våre Behandlingssted: USA –
Personvernregler
. Privacy Shield-deltaker.
Firebase Cloud Firestore: Firebase Cloud Firestore er en verts- og backend-tjeneste levert av Google LLC. Formål: Tilbyr hosting og backend-infrastruktur for appene våre Personlige data som samles inn: Bruksdata og ulike typer data som spesifisert i personvernreglene for tjenesten. Behandlingssted: USA –
Personvernregler
. Privacy Shield-deltaker.
Firebase vil bruke denne informasjonen på våre vegne av de ovennevnte grunnene. Det juridiske grunnlaget for bruk av denne tjenesten er Art. 6 ledd 1 setning 1 bokstav f GDPR. Google er sertifisert under Privacy Shield-avtalen og garanterer dermed samsvar med europeisk databeskyttelseslovgivning
http://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active
Trengo
Trengo Chat: For å kommunisere med deg på nettsiden vår gjennom en chat-funksjon, bruker vi Trengo chat. Les
Trengos personvernerklæring
for å finne ut hvordan de håndterer dataene de samler inn.
Aktiv kampanje
Vi tilbyr deg muligheten til å abonnere på et nyhetsbrev på nettsiden vår. Dine personopplysninger samles inn mens du registrerer deg for abonnementet. Du vil først motta en bekreftelse på e-post for å sikre at du ønsker å abonnere på nyhetsbrevet med din e-postadresse. Først når du har klikket på aktiveringslenken i denne e-posten vil du bli inkludert i vår e-postliste og motta nyhetsbrevet. Abonnementet på nyhetsbrevet registreres for dokumentasjonsformål (IP-adresse, dato og klokkeslett). Du har når som helst mulighet til å melde deg av nyhetsbrevet ved å sende oss en tilsvarende melding. Spesielt kan du også bruke lenken på slutten av hvert nyhetsbrev for å avslutte abonnementet. Det rettslige grunnlaget er gitt av art. 6 (1) a) GDPR.
For å sende ut nyhetsbrevet bruker vi nyhetsbrevtjenesten ActiveCampaign, LLC, 150 N. Michigan Ave Suite 1230, Chicago, USA. Denne tjenesteleverandøren behandler kun dataene på våre vegne og etter vår instruksjon i samsvar med art. 28 GDPR.
Active Campaign er sertifisert i henhold til “EU-US Privacy Shield”. “Privacy-Shield” er en avtale mellom EU (EU) og USA, som har til hensikt å sikre samsvar med europeiske databeskyttelsesstandarder i USA.
For mer informasjon, se Active Campaigns personvernerklæring på:
https://www.activecampaign.com/privacy-policy/
Link til Privacy Shield-sertifisering:
https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnH6AAK
Vi kan også bruke Active Campaign til å analysere våre nyhetsbrevkampanjer. Når du åpner en e-post sendt med Active Campaign, kobles en fil i e-posten (kalt et web-beacon) til Active Campaigns servere. Dette lar oss finne ut om du har åpnet en nyhetsbrevmelding og hvilke lenker som er klikket på.
I tillegg registreres teknisk informasjon (f.eks. tidspunkt for tilgang, IP-adresse, nettlesertype og operativsystem). Denne informasjonen kan ikke tildeles den respektive nyhetsbrevmottakeren. Den brukes utelukkende til statistisk analyse av våre nyhetsbrevkampanjer. Resultatene av disse analysene kan brukes til å bedre tilpasse fremtidige nyhetsbrev til mottakernes interesser.
Evalueringen av klikkatferden til våre nyhetsbrevmottakere er i vår legitime interesse i en målgruppeorientert utforming av tilbudet vårt. Rettsgrunnlaget er art. 6 para. 1 lit f DSGVO.
Dersom du ikke ønsker å motta en analyse fra Active Campaign, må du melde deg av nyhetsbrevet. For dette formålet gir vi en tilsvarende lenke i hver nyhetsbrevmelding. Dessverre er det ikke mulig å sende nyhetsbrevet uten en slik analyse.
Twitter-piksel
Twitter-pikselen er et analyseverktøy som lar Twitter finne ut om du har interagert med bestemt nett- eller e-postinnhold. Dette hjelper Twitter med å måle og forbedre tjenestene våre og tilpasse opplevelsen din. Twitter-pikselen brukes til å måle annonseresultater, spore konverteringer og lage skreddersydde målgrupper. Detaljer om Twitters retningslinjer for konverteringssporing og skreddersydde målgrupper finner du på
https://business.twitter.com/en/help/ads-policies/other-policy-requirements/policies-for-conversion-tracking-and-tailored -audiences.html
YouTube
Hva er YouTube? På YouTube kan brukere se, vurdere, kommentere eller laste opp videoer gratis. I løpet av de siste årene har YouTube blitt en av de viktigste sosiale mediekanalene over hele verden.
Hvilke data lagres av YouTube? Så snart du besøker en av sidene våre med integrert YouTube, plasserer YouTube minst én informasjonskapsel som lagrer IP-adressen din og nettadressen vår. Hvis du er logget på YouTube-kontoen din, kan YouTube vanligvis knytte interaksjonene dine på nettstedet vårt til profilen din ved å bruke informasjonskapsler. Dette inkluderer data som øktvarighet, fluktfrekvens, omtrentlig plassering, teknisk informasjon som nettlesertype, skjermoppløsning eller Internett-leverandøren din. Ytterligere data kan inkludere kontaktdetaljer, potensielle vurderinger, delt innhold via sosiale medier eller YouTube-videoer du har lagt til favorittene dine.
Hvis du ikke er logget på en Google- eller YouTube-konto, lagrer Google data med en unik identifikator knyttet til enheten, nettleseren eller appen din. Derved kan f.eks. din foretrukne språkinnstilling opprettholdes. Imidlertid kan mange interaksjonsdata ikke lagres siden færre informasjonskapsler settes.
Hotjar (analyseinformasjonskapsel)
Vi bruker Hotjar for å bedre forstå behovene til våre besøkende og for å forbedre brukervennligheten og brukeropplevelsen til nettstedet vårt. Hotjar bruker statistikk over skjermstørrelse, enhetstype, nettlesertype, språk og landene nettstedet besøkes fra. Hotjar bruker disse dataene til å lage et klikkvarmekart og et rullevarmekart. Disse varmekartene viser hva de besøkende klikker på og hvor langt de ruller på sidene våre. Vi kan også se hvor lenge brukere blir på siden og hvordan nettstedet vårt navigeres. På denne måten kan vi optimere nettsiden og sikre at du raskt kan finne viktig informasjon. All data samles inn anonymt: Hotjar og Tinybots har ingen tilgang til dine personlige data på noen måte. Vi vil heller aldri bruke dataene til å identifisere individuelle besøkende eller til å koble data fra andre datakilder. Les mer om Hotjars retningslinjer for informasjonskapsler her:
https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy
Hotjar lagrer kun data i EU. Les mer om Hotjars GDPR-overholdelse her:
https://www.hotjar.com/legal/compliance/gdpr-commitment
Du kan velge bort (velge bort) fra opprettelsen av en profil, lagring av data av Hotjar angående bruken av nettstedet vårt og bruken av sporingsinformasjonskapsler av Hotjar ved å bruke denne oppt-out-lenken:
https://www .hotjar.com/legal/compliance/opt-out
TikTok Pixel
Innenfor våre netttilbud brukes den såkalte “TikTok-pikselen” til det sosiale nettverket TikTok, som drives av TikTok Technology Limited, 10 Earlsfort Terrace, Dublin, D02 T380, Irland (“TikTok”). På den ene siden gjør TikTok-pikselen det mulig for TikTok å bestemme deg som besøkende av våre netttilbud som en målgruppe for presentasjon av annonser (såkalte “TikTok-annonser”). Følgelig bruker vi TikTok-pikselen til å vise TikTok-annonsene som er plassert av oss kun til de TikTok-brukerne som også har vist interesse for våre netttilbud eller som viser visse egenskaper (f.eks. interesser i visse emner eller produkter bestemt på grunnlag av nettsteder som er besøkt) som vi overfører til TikTok (såkalte “tilpassede målgrupper”). Ved hjelp av TikTok-pikselen ønsker vi også å sikre at våre TikTok-annonser samsvarer med brukernes potensielle interesse og ikke er irriterende. TikTok-pikslene hjelper oss også med å spore effektiviteten til TikTok-annonser for statistiske og markedsundersøkelsesformål ved å vise oss om brukere blir omdirigert til nettstedet vårt etter å ha klikket på en TikTok-annonse (såkalt “konvertering”).
Personvernerklæring til TikTok: Behandlingen av data av TikTok utføres innenfor rammen av
TikTok retningslinjer for databruk
. Følgelig, generell informasjon om presentasjonen av TikTok-annonser, i TikTok-retningslinjene for databruk. For spesifikk informasjon og detaljer om TikTok-pikselen og dens funksjonalitet, se
TikTok-hjelpeområdet
Basis: Bruken av TikTok-pikselen samt lagring av “konverteringsinformasjonskapsler” er basert på Art. 6 Abs. 1 lit. en DSGVO.
Kontraktsdatabehandlingskontrakt: For behandling av data som TikTok fungerer som en oppdragsdatabehandler for, har vi inngått en oppdragsdatabehandlingsavtale med TikTok, der vi forplikter TikTok til å beskytte dataene til kundene våre og ikke gi dem videre til tredjeparter.
Criteo
Eieren bruker CRITEO-verktøyet, fra CRITEO SA, 32 Rue Blanche, 75009 Paris, for statistisk analyse av besøk på nettstedet, og for individuell, interessebasert annonsering (CRITEO Dynamic Retargeting og CRITEO Sponsored Products), som kan innebære opprettelse av pseudonyme brukerprofiler fra brukerdataene knyttet til det forespurte innholdet.
CRITEO bruker informasjonskapsler, web beacons (sporingspiksler) og/eller lignende teknikker som sender informasjon om bruk av eierens nettside til en CRITEO-server i Frankrike eller et annet land for lagring og analyse. CRITEO vil kun bruke denne informasjonen på eierens vegne og til de nevnte formålene.
Brukerdata vil bli behandlet pseudonymt, det vil si at det ikke vil bli behandlet og lagret data som tillater identifikasjon av individuelle brukere, og IP-adresser vil bli avkortet. Behandling vil kun skje på grunnlag av en online ID. Online IDer eller e-postadresser som sendes til CRITEO vil bli kryptert som hashverdi (sjekksum) og lagres som en tegnstreng som ikke tillater omvendt identifikasjon.
For mer informasjon om CRITEO Dynamic Retargeting og CRITEO-sponsede produkter, gå til [https://www.criteo.com/products/criteo-dynamic-retargeting/](https://www.criteo.com/products/criteo-dynamic- retargeting/) for CRITEOs retningslinjer for personvern, gå til
https://www.criteo.com/privacy/
Du kan avstå fra fremtidig henting, behandling og bruk av dataene dine av CRITEO. For relatert informasjon og detaljer om bortvalg, gå til CRITEOs personvernerklæring under
https://www.criteo.com/privacy/
Du kan videre unngå fremtidig henting, behandling og bruk av dataene dine fra CRITEO web beacons ved å laste og installere en nettleserplugin tilgjengelig på
https://adblockplus.org/
Awin
Denne informasjonskapselen registrerer kjøpsdata. Med denne informasjonen er det mulig å rettferdig kompensere partnernettstedene våre for deres bidrag til salget vårt. Navn: Awin Lifetime: Denne informasjonskapselen lagres i maksimalt 30 dager. Distribusjon: Awin deler anonyme data med tredjeparter. Personvernregler:
https://www.awin.com/gb/privacy
Google Analytics
Google Analytics samler inn informasjon om bruken av nettbutikken vår. Denne informasjonen viser oss hvordan du havnet på nettsiden vår og hvor lenge besøket ditt varer. Basert på dette kan vi gi deg personlige anbefalinger og hjelpe deg med å finne riktig produkt. Navn: Utma, UTMB, UTMC, UTMV og UTMZ Levetid: informasjonskapslene lagres i maksimalt 2 år. Distribusjon: Google deler ikke anonyme data med tredjeparter. Personvernregler:
http://www.google.com/policies/privacy
Google adwords
Konverteringssporing hjelper oss å se hvor effektivt annonseklikk bidrar til verdifull kundeaktivitet på nettstedet vårt, for eksempel: kjøp, registreringer og innsending av skjemaer. Den sporer konverteringer etter en annonseinteraksjon fra rullegardinmenyen for søke-, shopping-, video- og displaykampanjer. Personvernregler:
http://www.google.com/policies/privacy
Microsoft Ads | Bing
UET brukes til å spore kundenes atferd etter å ha klikket på annonsen vår. Universal Event Tracking (UET) er et kraftig verktøy som registrerer hva kunder gjør på nettsiden vår. Ved å plassere en UET-tag, samler Microsoft Advertising inn data som hjelper oss med å spore konverteringsmål og målgrupper med remarketinglister.
URL-sporing lar oss finne ut hvordan folk havnet på nettstedet vårt ved å legge til sporingsparametere i Microsoft Advertising og bruke et tredjeparts sporingsverktøy eller -tjeneste for å analysere dataene. Når en annonse vises, legges sporingsparametrene dynamisk til nettadressen til landingssiden vår. Denne nettadressen til landingssiden fanges opp på nettserveren vår, og et tredjeparts sporingsverktøy, for eksempel Google Analytics, kan tolke dataene. Personvernregler:
https://about.ads.microsoft.com/en-gb/resources/policies/microsoft-advertising-privacy-policy
Yahoo
Dot er Yahoos universelle sporingskode. Vi bruker Dot-tagger for å kommunisere nettsted- og apphendelser når vi ønsker å spore ytelse og optimalisere våre Yahoo-søke-, native- og displaykampanjer. Dot tags lar oss også bruke retargeting og avansert publikumsmålretting for ulike Yahoo-kanaler. Med én piksel kan vi administrere flere formål, for eksempel å opprette nye målgrupper for retargeting og sporing av nettstedskonverteringer, mobilappinstallasjoner og brukeratferd i appen. Personvernregler:
https://policies.yahoo.com/ie/en/yahoo/privacy/index.htm?redirect=no
Facebook-piksel for konverteringssporing
Grandado kan bruke Facebook-annonsering, Facebook Pixel Re-Marketing og kommunikasjon. Dette verktøyet lar Grandado forstå og vise annonser og gjøre dem mer relevante for deg. De innsamlede dataene forblir anonyme og Grandado kan ikke se personopplysningene til en individuell bruker.
Imidlertid lagres og behandles de innsamlede dataene av Facebook. Facebook kan knytte dataene til Facebook-kontoen din og bruke dataene til sine egne reklameformål (i samsvar med Facebooks retningslinjer for databruk på: [https://www.facebook.com/about/privacy/](https://www. .facebook.com/about/privacy/)). Facebook har ultimat kontroll over informasjonen som samles inn gjennom Facebook-annonsering, Facebook Pixel Re-Marketing og kommunikasjon. Du kan velge bort bruk av informasjonskapsler av Facebook og Facebook Pixel Re-Marketing via innstillingene på Facebook-kontoen din.
4. Gir Grandado noen gang ut min personlige informasjon?
Vi selger varer, ikke informasjon — Vi selger, leier, bytter eller lisensierer ikke din personlige eller økonomiske informasjon. Vi vil bare avsløre din personlige eller økonomiske informasjon i følgende spesifikke situasjoner:
Tredjeparts tjenesteleverandører: Som de fleste nettforhandlere bruker vi noen ganger tredjeparts tjenesteleverandører til å utføre spesifikke funksjoner på våre vegne. All informasjon som avsløres til dem er utelukkende for å hjelpe til med å levere tjenester, og slike tjenester vil kun utføres under en skriftlig gyldig juridisk kontrakt, som klart definerer omfanget og arten av behandlingen. For eksempel oppgir vi navn, leveringsadresse, e-post og telefonnummer til partnere som DHL og UPS for å garantere levering av bestillingene dine, og vi kan bruke relevant kundeinformasjon for å overvåke kvaliteten på tredjepartens tjeneste. Tilsvarende må vi oppgi kredittkortnummeret ditt til finansielle tjenesteorganisasjoner som kredittkortbehandlere og utstedere for å behandle betalinger. Vi beskytter alle innsendinger av kredittkortnummeret ditt for autorisasjon med toppmoderne datakryptering. (Mer om dette nedenfor i delen “Hvordan sikrer Grandado informasjon som samles inn om meg?”.)
Juridisk krav om å avsløre informasjon eller for å beskytte oss selv, våre kunder eller andre: Vi kan bli pålagt å avsløre personlig informasjon hvis det blir stevnet, forkynt med en rettskjennelse eller forespurt av rettshåndhevende tjenestemenn som utfører etterforskning, eller hvis vi på annen måte er lovpålagt å utlevere slik informasjon. Vi vil også frigi personlig informasjon når det er nødvendig for å beskytte våre juridiske rettigheter eller håndheve våre vilkår for bruk og andre avtaler. For eksempel kan vi dele informasjon for å redusere risikoen for svindel, eller for å forhindre svindel fra brukere som forsøker svindel eller annen ulovlig aktivitet på nettstedet vårt. Vi forbeholder oss retten til å rapportere til rettshåndhevende byråer enhver aktivitet som vi i god tro mener er ulovlige.
Sammenslåing og/eller salg av eiendeler: Vi selger, handler eller leier normalt ikke ut personopplysninger til andre selskaper i løpet av vår virksomhet. Det er imidlertid mulig at vi kan erverve, fusjonere med eller bli kjøpt opp av et annet selskap, eller at vi kan disponere noen eller alle våre eiendeler, i så fall kan personopplysningene dine bli utlevert til et annet selskap, underlagt personvernreglene i kraft.
Vi kan dele personlig informasjon av andre grunner vi kan beskrive for deg fra tid til annen, slik det er tillatt ved lov. Ikke-personlig identifiserbar informasjon: Vi kan dele informasjon som ikke identifiserer deg eller noen bruker, for eksempel antall daglige besøkende på en bestemt side, eller størrelsen på en bestilling som er lagt inn på en bestemt dato, med tredjeparter som f.eks. annonsepartnere.
5. Hvordan sikrer Grandado informasjon som samles inn om meg?
Dette nettstedet inneholder fysiske, elektroniske og administrative prosedyrer for å sikre konfidensialiteten til din personlige informasjon, for eksempel: Sikring av alle økonomiske transaksjoner som gjøres gjennom dette nettstedet med Secure Sockets Layer (“SSL”)-kryptering; Gi kun ansatte som tilbyr en spesifikk tjeneste tilgang til din personlige informasjon; Arbeider kun med tredjeparts tjenesteleverandører som vi mener sikrer all maskinvare tilstrekkelig; Selv om virksomheten vår er designet med å beskytte din personlige informasjon i tankene, husk at 100 % sikkerhet for øyeblikket ikke eksisterer noe sted, online.
6. Hvilke valg har jeg angående Grandado.coms innsamling av informasjonen min?
Du kan alltid velge å ikke gi informasjon, selv om det kan være nødvendig for å foreta et kjøp eller for å dra nytte av visse funksjoner på nettstedet.
Du kan velge å: Korrigere eller oppdatere din personlige informasjon; Slutt å motta e-post til e-postadressen din; Deaktiver kontoen din for å forhindre fremtidige kjøp gjennom den kontoen; Blokker informasjonskapsler på datamaskinen din for å slutte å bruke fremhevede tjenester på nettstedet.
For å rette eller oppdatere din personlige informasjon, logg inn på Mine kontoer og send inn en forespørsel via den elektroniske kundeservicen
For å avslutte abonnementet på e-poster du mottar fra Grandado, følg avmeldingskoblingen nederst i e-posten og velg alternativet som passer for deg. Alternativt kan du logge på “Min konto” og velge alternativet som passer for deg.
For å blokkere informasjonskapslene på datamaskinen din vil hjelpefunksjonen på de fleste nettlesere og enheter fortelle deg hvordan du forhindrer nettleseren eller enheten din fra å akseptere nye informasjonskapsler, hvordan du får nettleseren til å varsle deg når du mottar en ny informasjonskapsel eller hvordan du kan deaktivere informasjonskapsler helt. Fordi informasjonskapsler lar deg dra nytte av noen viktige tjenester på nettstedet, anbefaler vi at du lar dem være slått på. Hvis du for eksempel blokkerer eller på annen måte avviser informasjonskapslene våre, vil du ikke kunne legge til varer i handlekurven din eller gå videre til kassen, eller bruke noen av tjenestene våre som krever at du logger på.
7. Hvor lenge beholder vi din personlige informasjon?
Vi oppbevarer personopplysningene dine for å muliggjøre fortsatt bruk av tjenestene våre, så lenge det er nødvendig for å oppfylle de relevante formålene beskrevet i denne personvernerklæringen, som kan være påkrevd ved lov, for eksempel for skatte- og regnskapsformål, eller som ellers kommunisert til deg. For eksempel beholder vi transaksjonshistorikken din slik at du kan gjennomgå tidligere kjøp (og gjenta bestillinger om ønskelig) og hvilke adresser du har sendt bestillinger til, og for å forbedre relevansen til produkter og innhold vi anbefaler. Hvis du er en besøkende fra EU, vennligst se “Besøkende fra EU?” som følger for mer informasjon.
8. Besøkende fra EU?
Denne delen av personvernreglene gjelder bare hvis du bruker nettstedet eller tjenestene våre som dekkes av denne personvernreglene fra et land som er en medlemsstat i EU, og supplerer informasjonen i denne personvernerklæringen.
Hvilke juridiske rettigheter finnes ved behandling av personopplysninger? Du kan når som helst kontakte oss på vår e-postadresse nevnt i seksjon 1 eller per post dersom du ønsker å hevde dine rettigheter. Som registrert kunde kan du også gjøre innstillinger i “Min konto”-delen (f.eks. endre dataene dine eller innstillingene for mottak av e-poster)
Du har rett til følgende rettigheter, underlagt gjeldende juridiske krav og begrensninger:
Rett til informasjon og utlevering: Du har rett til å be om informasjon og få bekreftelse på om vi behandler personopplysningene dine. Du har rett til å få klar og lett forståelig informasjon om hvordan vi bruker informasjonen din og dine rettigheter. Dette er grunnen til at vi gir deg informasjonen i denne personvernerklæringen.
Rettelse og slettingsrettigheter: Du har rett til å få rettet personopplysningene dine hvis de er feil eller ufullstendige. På din forespørsel vil vi slette din personlige informasjon hvis noen av de såkalte “retten til å bli glemt”-betingelsene angitt i GDPR gjelder, eller hvis lignende betingelser er oppfylt under tilsvarende lokale lover eller forskrifter. Det kan være umulig å fullstendig slette informasjonen din uten noe gjenværende informasjon på grunn av sikkerhetskopier.
Begrensning av behandling: Du har rett til å be oss om å slutte å bruke din personlige informasjon der vi gjør det under legitime interesser, med mindre det er nødvendig for å håndtere juridiske krav eller vi har andre tvingende legitime grunner som overstyrer rettighetene dine .
Dataportabilitet: Hvis databehandling er basert på en kontrakt eller samtykke, kan du be om at vi overfører dataene du har gitt oss i et strukturert, vanlig og maskinlesbart format. Hvis det er teknisk mulig, kan du også be om at dataene overføres til en tredjepart.
Innsigelse mot direkte markedsføring: Du kan når som helst protestere mot behandlingen av personopplysningene dine for reklame- eller direktemarkedsføringsformål. Der du protesterer mot behandling for reklame- eller direktemarkedsføringsformål, skal personopplysningene ikke lenger behandles for slike formål.
Tilbakekalling av samtykke: Hvis du har gitt oss ditt samtykke til behandlingen av dataene dine, kan du tilbakekalle det når som helst med virkning for fremtiden. Lovligheten av behandlingen av dataene dine frem til tilbakekalling forblir upåvirket.
Klagerett til tilsynsmyndigheten: Du har rett til å sende inn en klage til et datatilsyn. Du kan for eksempel kontakte personvernmyndigheten som er ansvarlig for ditt bosted eller føderale stat.
Du kan korrigere personopplysningene dine og utøve personvernpreferansene dine ved å sende inn en forespørsel på data@grandado.com
Vennligst oppgi navn, adresse og/eller e-postadresse når du kontakter oss. Vi vil ta rimelige skritt for å bekrefte identiteten din før vi svarer på forespørslene dine. Bekreftelsestrinnene vil variere avhengig av sensitiviteten til din personlige informasjon og om du har en konto hos oss.
Vårt rettslige grunnlag for behandling: Vi behandler din kontaktinformasjon, registrering og bestillingsdetaljer med ditt samtykke; Vi behandler loggdata basert på vår legitime interesse i eliminering av forstyrrelser og sikkerheten til nettstedet vårt; Vi kan behandle personopplysninger for å overholde våre juridiske forpliktelser; Vi vil kun overføre dine personopplysninger til våre leverandører som utfører tjenester på våre vegne, dersom dette er nødvendig for å oppfylle kontrakten, dersom vi har en berettiget interesse i overføringen eller dersom du har samtykket til dette.
Hver gang vi overfører personlig informasjon til land utenfor det europeiske økonomiske samarbeidsområdet i løpet av deling av informasjon, vil vi overføre denne informasjonen i samsvar med denne personvernerklæringen og som tillatt av gjeldende lover om databeskyttelse.
Forespørsler sendes inn ved å kontakte oss gjennom vår databeskyttelsesansvarlige på data@grandado.com Du kan utpeke en autorisert agent til å utøve alle rettigheter som er tilgjengelige for deg på dine vegne. Din autoriserte agent bør sende inn bevis på at de er autorisert til å handle på dine vegne. Vi vil ikke diskriminere deg for å utøve noen av dine CCPA-rettigheter beskrevet her. Vi selger ikke din personlige informasjon.
Følgende kategorier av personopplysninger avsløres for følgende forretningsformål: frakt- og kontaktinformasjon: vi deler ditt navn, leveringsadresse, e-post og telefonnummer med våre partnere som DHL og UPS for å garantere levering av bestillingene dine, og vi kan bruke relevant kundeinformasjon for å overvåke kvaliteten på den tredje partiets tjeneste; finansiell informasjon: vi må oppgi kredittkortnummeret ditt til finansielle tjenesteorganisasjoner som kredittkortbehandlere og -utstedere for å kunne behandle betalinger.
9. Har mindreårige lov til å bruke Grandado?
Vi respekterer mindreåriges personvern. Vi samler ikke bevisst eller med vilje inn personlig informasjon fra mindreårige under 18 år. Andre steder på dette nettstedet har du representert og garantert at du enten er 18 år eller bruker nettstedet under tilsyn av en forelder eller foresatt.
Hvis du er under 18 år, vennligst ikke send inn noen personlig informasjon til oss, og stol på at en forelder eller verge hjelper deg når du bruker nettstedet.
Hvis en mindreårig har gitt oss personopplysninger uten samtykke fra en forelder eller foresatt, må forelderen eller vergen kontakte data@grandado.com for å få dataene fjernet.
10. Hvor kan jeg finne oppdateringer til denne kunngjøringen?
For å holde deg informert om hvilken informasjon vi samler inn, bruker og avslører, vil vi legge ut eventuelle endringer eller oppdateringer av denne personvernerklæringen på dette nettstedet og oppfordrer deg til å lese denne personvernreglene fra tid til annen. Ta kontakt med oss ​​hvis du har spørsmål om personvernreglene.
11. Språk
Hvis det er noen konflikt mellom den engelske versjonen og en annen språkversjon av denne personvernerklæringen, skal den engelske versjonen ha forrang.
Gratis frakt
100 dager å prøve
De laveste prisene
Payment method
Payment method
Payment method
Payment method
Payment method
Payment method
Mediapress LTD, Room D, Unit 2004, 20/F, Wing Tuck Commercial Centre, 177-183 Wing Lok Street, Sheung Wan HK, Hong Kong SAR.
Kontraktspartner for EU-kjøp J&S Services BV, Nederland — PAY.nl*J&S Services